YUME ESPOIR + HEADBATH USLUGA

  • Čišćenje, pročišćavanje i zacjeljivanje vlasišta u kratkom vremenu.
  • Uklanja nakupljenu prljavštinu i naslage proizvoda s vlasišta kako bi se stvorio savršeni temelj za zdrav rast kose i proizvelo čisto, zdravo vlasište.
  • Ublažavanje stresa i transformacija dispozicije vašeg klijenta kroz njegov terapeutski učinak.
  • Pružanje iskustva spa usluge za vlasište i kosu koje mogu pružiti samo profesionalni saloni.

YUME ESPOIR + SPA MIST II USLUGA

  • Dizajniran da revolucionira rituale njege kose, SPA MIST II koristi nježnu, ali snažnu laganu mikro-maglicu koja bez napora prodire u vlasište i kosu. Besprijekorno integriran u razne tretmane uključujući spa tretmane vlasišta, bojanje, trajnu i sveobuhvatnu njegu kose, prožima svaki pramen obnovljenom vitalnošću i sjajem, otkrivajući svjež, prekrasan izgled.
  • Njegova svestranost nadilazi njegu kose, s posebno razvijenim nastavkom za ruke za luksuzne tretmane ruku, proširujući ponudu salona kako bi razmazio klijente.
  • Ali inovacija tu ne prestaje. SPA MIST II nadilazi tradicionalne granice njege kose, nudeći osjetilno putovanje kroz aromaterapiju. Udahnite ambijent salona očaravajućim mirisima kako biste stvorili istinski ugodan spa doživljaj za klijente, pretvarajući svaki posjet u bijeg koji pomlađuje.

Oslobodite svoj potencijal uz Yume sustave

Otkrijte potencijalne povrate ulaganja u Yume uz naš prilagođeni izračun. Podaci prikazani u tablici u nastavku temelje se na mjesečnim ratama leasinga ugovorenim na 24 mjeseca.

Važno je napomenuti da iako ovi izračuni nude dragocjen uvid u potencijalne dobitke integriranja Yume sustava u vaše poslovanje, oni služe kao procjene i projekcije. Stvarni rezultati mogu varirati ovisno o čimbenicima kao što su tržišna dinamika, pojedinačne poslovne prakse i vanjski utjecaji.

Iskorištavanjem Yume inovativnih rješenja, možete optimizirati svoju učinkovitost, potaknuti rast i maksimizirati profitabilnost. Istražite mogućnosti i zamislite budućnost u kojoj vaše ulaganje u Yume sustav transformira putanju vašeg poslovanja.

Ono što izdvaja Yume je njegova jedinstvena ponuda: ulaganje u Yume Espoir glavoper možete zapravo pokriti troškove kupnje samog glavopera!. Ovaj inovativni pristup osigurava da vaše ulaganje ne samo da povećava učinkovitost i potiče profitabilnost, već također pruža opipljiv povrat na vaš izdatak.

IZRAČUN

YUME ESPOIR + HEADBATH

Izračun pretpostavlja standardni okvir, s ukupnim prometom izvedenim u 20 radnih dana i ukupno 50 usluga unutar mjeseca. U tablici se nalaze izračuni prema tri različitim cijenama usluga. Svi iznosi u tablici su izraženi sa pdv-om.

Leasing rata

464€

464€

464€

Prep. cijena usluge

30€

25€

20€

Broj usluga mjesečno

50

50

50

Promet usluge

1500€

1250€

1000€

Zarada

1036€

786€

536€

IZRAČUN

YUME ESPOIR + SPA MIST II

Izračun pretpostavlja standardni okvir, s ukupnim prometom izvedenim u 20 radnih dana i ukupno 40 usluga unutar mjeseca. U tablici se nalaze izračuni prema tri različitim cijenama usluga. Svi iznosi u tablici su izraženi sa pdv-om.

Leasing rata

560€

560€

560€

Prep. cijena usluge

50€

45€

40€

Broj usluga mjesečno

40

40

40

Promet usluge

2000€

1800€

1600€

Zarada

1440€

1240€

1040€

NAPOMENA

Imajte na umu da su sve financijske projekcije i potencijalni dobici spomenuti na samo u ilustrativne svrhe. Stvarni rezultati mogu varirati i podložni su tržišnim uvjetima, pojedinačnim poslovnim okolnostima i drugim čimbenicima koji su izvan naše kontrole. Potičemo vas da provedete sami temeljitu analizu.