YUME

Preobrazite svoje iskustvo salona uz Yume: Povećajte ljepotu, povećajte profitabilnost

Zakoračite u carstvo luksuza i pomlađivanja, YUME, najnovijom inovacijom u spa uslugama skrojenim za moderne salone. Dizajniran kako bi podigao iskustvo salona i osvojio klijentelu, Yume besprijekorno integrira vrhunsku tehnologiju s spa opuštanjem, nudeći holistički pristup ljepoti.

U središtu novog iskustva nalazi se najsuvremeniji glavoper, YUME ESPOIR, pomno izrađen da pruži neusporedivu udobnost i učinkovitost. Svojim ergonomskim dizajnom i naprednim značajkama, uključujući prilagodljive postavke i kontrolu, pretvara svakodnevne rituale pranja kose u utočište za maženje.

USLUGA SA HEAD BATH

  • Čišćenje, pročišćavanje i zacjeljivanje vlasišta u kratkom vremenu.
  • Uklanja nakupljenu prljavštinu i naslage proizvoda s vlasišta kako bi se stvorio savršeni temelj za zdrav rast kose i proizvelo čisto, zdravo vlasište.
  • Ublažavanje stresa i transformacija dispozicije vašeg klijenta kroz njegov terapeutski učinak.
  • Pružanje iskustva spa usluge za vlasište i kosu koje mogu pružiti samo profesionalni saloni.

HEAD BATH

Ponudite visoku razinu luksuza i opuštanja dok topla voda kaskadira duž obrisa lica klijenta, a vlasište i kosa uranjaju u duboki, napunjen vodom bazen koji grije stražnji dio vrata i širi se po cijelom tijelu. Potopite osjetila klijenta u čistoću i samoću daleko od stresa svakodnevnog života tijekom samo 5 minuta koje su zaista 'njihovo' vrijeme.

USLUGA SA SPA MIST II

  • Dizajniran da revolucionira rituale njege kose, SPA MIST II koristi nježnu, ali snažnu laganu mikro-maglicu koja bez napora prodire u vlasište i kosu. Besprijekorno integriran u razne tretmane uključujući spa tretmane vlasišta, bojanje, trajnu i sveobuhvatnu njegu kose, prožima svaki pramen obnovljenom vitalnošću i sjajem, otkrivajući svjež, prekrasan izgled.
  • Njegova svestranost nadilazi njegu kose, s posebno razvijenim nastavkom za ruke za luksuzne tretmane ruku, proširujući ponudu salona kako bi razmazio klijente.
  • Ali inovacija tu ne prestaje. SPA MIST II nadilazi tradicionalne granice njege kose, nudeći osjetilno putovanje kroz aromaterapiju. Udahnite ambijent salona očaravajućim mirisima kako biste stvorili istinski ugodan spa doživljaj za klijente, pretvarajući svaki posjet u bijeg koji pomlađuje.

IZRAČUN ZARADE

Oslobodite svoj potencijal uz Yume SPA

Otkrijte potencijalne povrate ulaganja u Yume uz naš prilagođeni izračun. Podaci prikazani u tablici u nastavku temelje se na mjesečnim ratama leasinga ugovorenim na 24 mjeseca.

Važno je napomenuti da iako ovi izračuni nude dragocjen uvid u potencijalne dobitke integriranja Yume sustava u vaše poslovanje, oni služe kao procjene i projekcije. Stvarni rezultati mogu varirati ovisno o čimbenicima kao što su tržišna dinamika, pojedinačne poslovne prakse i vanjski utjecaji.

Iskorištavanjem Yume inovativnih rješenja, možete optimizirati svoju učinkovitost, potaknuti rast i maksimizirati profitabilnost. Istražite mogućnosti i zamislite budućnost u kojoj vaše ulaganje u Yume sustav transformira putanju vašeg poslovanja.

Ono što izdvaja Yume je njegova jedinstvena ponuda: ulaganje u Yume Espoir glavoper možete zapravo pokriti troškove kupnje samog glavopera!. Ovaj inovativni pristup osigurava da vaše ulaganje ne samo da povećava učinkovitost i potiče profitabilnost, već također pruža opipljiv povrat na vaš izdatak.

IZRAČUN

YUME ESPOIR + HEAD BATH

Izračun pretpostavlja standardni okvir, s ukupnim prometom izvedenim u 20 radnih dana i ukupno 50 usluga unutar mjeseca. U tablici se nalaze izračuni prema tri različitim cijenama usluga. Svi iznosi u tablici su izraženi sa pdv-om.

Mjesečna leasing rata

490€

490€

490€

Prep. cijena usluge

30€

25€

20€

Mjesečni broj usluga

50

50

50

Mjesečni promet na usluge

1500€

1250€

1000€

Vaša mjesečna zarada

1010€

760€

510€

Vaša godišnja zarada (11 mj)

11110€

8360€

5610€

IZRAČUN

YUME ESPOIR + SPA MIST II

Izračun pretpostavlja standardni okvir, s ukupnim prometom izvedenim u 20 radnih dana i ukupno 40 usluga unutar mjeseca. U tablici se nalaze izračuni prema tri različitim cijenama usluga. Svi iznosi u tablici su izraženi sa pdv-om.

Mjesečna leasing rata

620€

620€

620€

Prep. cijena usluge

50€

45€

40€

Mjesečni broj usluga

40

40

40

Mjesečni promet na usluge

2000€

1800€

1600€

Vaša mjesečna zarada

1380€

1180€

980€

Vaša godišnja zarada (11 mj)

15180€

12980€

10780€

*Imajte na umu da su sve financijske projekcije i potencijalni dobici ovdje spomenuti su samo u ilustrativne svrhe. Stvarni rezultati mogu varirati i podložni su tržišnim uvjetima, pojedinačnim poslovnim okolnostima i drugim čimbenicima koji su izvan naše kontrole. Potičemo vas da provedete sami temeljitu analizu.

YUME ESPOIR

Ovdje preuzmite tehnički list.

TEHNIČKI LIST