Projekti

Kad kročite u frizerski salon, kozmetički ili wellness centar kročite u prostor i vrijeme koje ste posvetili samo sebi, što predstavlja luksuz u ovom hektičnom vremenu. Od trenutka kad uđete pa sve dok opet niste vani, sprega funkcionalno rješenog prostora, vrhunske opreme i usluge postiže željeni cilj.

Sami stil uređenja prostora, kojeg uvijek prate visoki estetski uvjeti, nije dovoljan da se ostvari ovaj plan. Stil proizilazi iz vaše želje, ali se uvijek usklađuje s onim što prostor jest sam po sebi.

Prvi preduvjet je dobro isprojektiran i isproporcioniran tlocrt u kojem se razrješava niz funkcionalnih cijelina koje uključuju prostor prijema, sjedenja, garderobe, radnih mjesta, glavopera te svih dodatnih funkcija koje frizerske salone pretvaraju u male spa oaze. Nipošto se ne smije zanemariti rasvijeta koja je nužna za dobro obavljanje posla ali stvara i atmosferu u ovisnosti o potrebi.

Drugi, ništa manje važan preduvjet, je izbor frizerske opreme ili kozmetičke i wellness opreme ili neke druge opreme koja ne samo da prati dizajnersko uređenje već mora biti ergonomski savršeno udobna s inovativnim rješenjima. Važno je napomenuti da s opremom treba biti pažljiv jer različit dizajn (prozračnost ili naglašena geometralnost) mogu uvelike utjecati na krajnji rezultat. Danas oprema nije više uniformirana i očekivana već se mogu naći vrhunski dizajnirani komadi od kojih neke potpisuju i velika imena dizajna kao što su F.A. Porsche, Anton Kobrinetz, Fendi Casa, Aldo Coppola, Marcel Wanders i Karim Rashid.

Uređenje salonskog prostora može biti jednostavno ako imate neki Planer po kojem slijedite upute, pratite datume te vodite odrađene zadatke. Isplanirate sve na vrijeme uz naš Salon Planer.