HAIR SPA

YUME

Oduševite svoje klijente stvaranjem novih osjećaja blagostanja uz potpuno novo iskustvo tretmana.

Ponudite visoku razinu luksuza i opuštanja dok topla voda kaskadira duž obrisa lica klijenta, a vlasište i kosa uranjaju u duboki, napunjen vodom bazen koji grije stražnji dio vrata i širi se po cijelom tijelu. Potopite osjetila klijenta u čistoću i samoću daleko od stresa svakodnevnog života tijekom samo 5 minuta koje su zaista 'njihovo' vrijeme.

Neka zatvorite oči i dopuste svojim mislima da krenu na putovanje do novih imaginarnih destinacija mira i spokoja. Dok putuje uz zvuk tihe tekuće vode, umirujući šum potoka odjekuje u njihovim ušima, mami ih na san i uvodi u duboko stanje opuštanja.

Dok zadržava normalni sebum, izvor prirodne vlage vlasišta, oksidirani sebum nježno, ali učinkovito, uklanja. Kada se shvate njegovi učinci i osjete senzacije očišćenog zdravog vlasišta, primjetan je porast zadovoljstva klijenata.

Čista udobnost postiže se u Yume head bathu u kombinaciji s YUME glavoperom kako bi se osigurali neusporedivi stupnjevi udobnosti i opuštanja za svakog klijenta. Predstavljajući vrhunac tehničke inovacije i tehnologije, YUME utjelovljuje vašu potragu za udobnošću klijenta i savršenošću usluge.

YUME Headbath savršena je za:

Čišćenje, pročišćavanje i zacjeljivanje vlasišta u kratkom vremenu.

Uklanja nakupljenu prljavštinu i naslage proizvoda s vlasišta kako bi se stvorio savršeni temelj za zdrav rast kose i proizvelo čisto, zdravo vlasište.

Ublažavanje stresa i transformacija dispozicije vašeg klijenta kroz njegov terapeutski učinak.

Pružanje iskustva spa usluge za vlasište i kosu koje mogu pružiti samo profesionalni saloni.

Glavoper

YUME ESPOIR

YUME HeadBath Spa dolazi s pouzdanom opremom svjetske klase. YUME Espoir glavoper ima gotovo potpuno nagnutu stolicu koja se glatko podiže i spušta pritiskom na gumb. Glavoper možete koristiti za standardne i spa frizerske usluge. Glavoper ima naslon za vrat od gela, stvarajući udobnost poput oblaka za vašeg klijenta.

0% učešća

LEASING

24 mjeseci 380,89 € + pdv
36 mjeseci 261,48 € + pdv
48 mjeseci 202,24 € + pdv

*Glavoper YUME ESPOIR + HEADBATH